Alles over bestellen

Veelgestelde vragen

  • Hoe betrouwbaar is de informatie over producten op verkoopsites?

Fidelity Health Products heeft er voor gekozen zelf geen commerciële informatie te geven over de producten op de site. Wij geven enkel relevante informatie over het product, samenstelling, inhoud, verpakking, e.d. Wij zijn vermoedelijke de enige verkoopsite, die particulieren objectieve, correcte informatie aanbiedt door een samenwerking met het digitale gezondheidsmagazine ABCgezondheid. Alle artikels op deze site zijn geschreven door wetenschapsjournalisten en gebaseerd op wetenschappelijke studies. De uitgebreide productpagina's op ABCgezondheid kunnen rechtstreeks vanaf onze site geraadpleegt worden.

  • Hoe komt het dat een product niet verkrijgbaar is in mijn winkel?

Elk product dat op de site vermeld staat, is verkrijgbaar in Nederland. Alle producten op onze site zijn van goede kwalitateit en van betrouwbare producenten. Goedkope randproducten, die u kunt kopen in sommige supermarkten of goedkope winkelketens, die vaak te weinig werkzame stoffen bevatten of geen stabiele kwaliteitsgarantie bieden, nemen wij niet op in onze lijst.

  • Waarom zijn jullie in het Verenigd Koninkrijk gevestigd als jullie Nederlandse producten verkopen ?

Wij zijn een Europees gericht bedrijf dat voorloopt op de Europese wetgeving die in alle landen zal worden toegepast. Momenteel werken we nog met de plaatselijke leveranciers maar als er een Europese goedkeuring komt (en in alle landen zal worden aanvaard), zullen we alle producten aan de beste prijs kunnen leveren.

  • Zijn jullie gegarandeerd onafhankelijk of promoten jullie bepaalde merken?

Wij hebben geen binding met een fabrikant en bieden veel verschillende merken aan. Om particulieren de beste informatie te geven, is de site gelinkt aan het digitale gezondheidsmagazine ABCgezondheid waarop veel informatie te vinden is die altijd gebaseerd is op wetenschappelijke studies. De uitgebreide productvoorstellingen op ABCgezondheid kunnen via Fidelity Health Products worden geraadpleegd. Zo bent u zeker dat u objectieve informatie krijgt die gebaseerd is op wetenschappelijke studies.

Productfinder
Categorieën